Over ees Holland

Wie zijn we en wat bieden we?

Wij zijn een onafhankelijk ingenieursbureau en besparen energie. Klanten benaderen ons omdat ze duurzaam en besparend met energie willen omgaan en hierbij ondersteuning nodig hebben. Soms weten klanten al wat ze nodig hebben en verzorgen wij het ontwerp en de uitvoering. Soms kennen klanten de mogelijkheden nog niet en brengen wij dit nauwgezet in kaart. Onze klanten komen zowel uit de private als publieke sector. U kunt denken aan gemeentes, woningbouwverenigingen, VVE's, bibliotheken, theaters, zorginstellingen, sportverenigingen, bedrijven en projectontwikkelaars. Wij hebben hen succesvol ondersteund bij het vinden van vernieuwende en energiebesparende oplossingen. Vernieuwing betekent voor ons dat we technieken van deze tijd gebruiken en dat we ze zo inrichten dat het precies bij de wensen van de klant past. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden werken wij samen met gecertificeerde partijen. Voor meer informatie over onze expertise en producten, zie de bovenstaande menubalk.  


Waar staan we voor?

1.)   De klant staat centraal                                                                              
Bij ons staat de klant altijd centraal. U kunt van ons verwachten dat we in de eerste plaats naar u luisteren. Wanneer wij een goed beeld hebben van wat u vraagt, denken wij op creatieve wijze mee over welk energieproduct het beste bij u past. Wij leggen alles uit op een begrijpelijke wijze, ook zonder technische voorkennis. 

2.)   Wij besparen energie
Het is ons kerndoel om producten aan klanten te bieden die energie besparen. Wij begrijpen dat u alleen geïnteresseerd bent in onze energieproducten wanneer het u praktisch maar óók financieel gezien wat oplevert.

3.)    Wij bieden comfort                                                                                    
Wij bieden een helpende hand waar dat gewenst is. Wij verstrekken advies waar u zelfstandig mee verder kunt. Hiernaast bieden we ook bredere ondersteuning. Zo denken wij met u mee over het financieren en subsidiëren van energiebesparende maatregelen. Of kunnen wij u ontzorgen bij de uitvoering ervan.


Wat is onze expertise?

Wij richten ons op het besparen van energie door:

1.) Te zorgen dat bestaande energie niet verloren gaat en/of herbruikt wordt. Denk bijvoorbeeld het gebruiken van isolatiematerialen, het opvangen en hergebruiken van restwarmte (zoals van heet water), het efficiënt instellen van installaties (zoals een CV), het inzetten van slimme meters en applicaties voor gas en elektra, en het detecteren van lekkages bij warmteleidingen.

2.) Te zorgen dat er duurzame energiebronnen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik aardwarmte of koelte bij WKO's (warmte en koude opslag onder de grond) en het gebruik van zonnepanelen om elektriciteit op te wekken en te gebruiken.

Zie de bovenstaande menubalk voor onze specifieke expertisegebieden.


Hoe is de organisatie opgebouwd?

ees Holland is een b.v. die hoort tot de ees-holding. ees heeft in totaal 3 landenkantoren. Oprichters en leidinggevenden van ees Holland hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van energie.      

ees Holland B.V. Europark 12 4904 SX Oosterhout Nederland Tel: +31 162 820 399 E-Mail: office@ees-energyneers.com