1ehulp@warmtebeheer

Aanleiding voor het evenement?

De overheid stimuleert dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte en restwarmte worden verwarmd. In deze ambitie spelen groot- en kleinschalige warmtenetten een cruciale rol. Dit betekent bestaande warmtenetten optimaliseren en investeringen in nieuwe netten aanmoedigen. Hierdoor is de regelgeving voor warmtelevering hervormd en de markt geopend. Spelers treden toe of innoveren en ontwikkelen initiatieven. Dit evenement helpt bedrijven en organisaties vooruit door informatie te geven over innovatief warmtebeheer, van warmtenet tot klant. 

Voor wie bedoeld?

Warmtebedrijven:
Er zijn veel start-ups, nieuwe partnerschappen en initiatieven om zowel kleine als grote slimme en duurzame warmtenetten te ontwikkelen. Ook gevestigde spelers ontwikkelen nieuwe netten of innoveren in deze markt die in één klap opgeleefd is. Ons evenement helpt hen vooruit, van warmtenetontwikkeling tot -exploitatie.

Waterbedrijven:
Waterbedrijven willen een actieve bijdrage leveren aan het terugdringen van fossiele energie bij drinkwater. Zij zien steeds meer het nut om zich te voorzien in warm water via duurzame warmtenetten (o.a.).
Hiernaast willen waterbedrijven hun waterbeheer efficiënt inrichten. Zij zijn bij dit evenement aan het juiste adres. De beheerssystemen die wij voor warmte presenteren, zijn specifiek toepasbaar voor water.

Woningcorporaties (WoCo’s), vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars:
WoCo’s en vastgoedbeheerders die warmte leveren aan huurders en kopers worden sinds de Warmtewet gecategoriseerd als energieleverancier. Dit leidt tot nieuwe verplichtingen en brengt nieuwe vraagstukken met zich mee. Besteden ze uit of omarmen ze deze door zich te ontwikkelen als warmtebedrijf? Ons evenement helpt hen hiermee verder.

Nut van 1ehulp@warmtebeheer?

Voor deze partijen betekenen deze ontwikkelingen één ding: dat ze 1e hulp nodig hebben bij warmtebeheer! Want bij warmtebeheer komt veel kijken. Globaal op 2 vlakken:

  • Hoe innoveer je mee in deze opgeleefde markt om (beter) renderende businesscases en een efficiënte warmteexploitatie te realiseren?
  • Hoe beheer je warmte in de praktijk op een slimme manier van aanleg/onderhoud warmtenet tot en met facturatie aan de klant?

Voor de workshops, klik op deze link.

Ons evenement is HET antwoord op uw vragen

Ons evenement richt zich op duurzaam warmtebeheer in de gehele keten, van de ontwikkeling tot de exploitatie van het warmtenet en alles er tussenin. Voor iedere speler in de markt is er toegepaste informatie beschikbaar. Er zijn experts uit de hele keten van het warmtebeheer aanwezig die spreken en workshops geven over praktijkvraagstukken en innovatieve oplossingen. Ook zijn er standjes waar er rustig (verder) gepraat kan worden met de experts. En als klap op de vuurpijl: het Twente Solar Team komt spreken!

Voor het programma & GRATIS aanmelding klik hier.

      Om de afbeeldingen te vergroten, klik hier

ees Holland B.V. Europark 12 4904 SX Oosterhout Nederland Tel: +31 162 820 399 E-Mail: office@ees-energyneers.com